Beachvolleybal

Beachvolleybal

Het beachterrein wordt intensief gebruikt door VC Tyfoon waar we met alle leden van jong tot oud met veel plezier gebruik van maken. Voor de zomersporter is dit echt een uitkomst! We trainen op verschillende avonden en hebben regelmatig toernooien.

Wil je graag ook eens meedoen om te zien of Volleybal voor jou de perfecte sport is? Je kunt je opgeven via meetrainen@vctyfoon.nl en geheel vrijblijvend en gratis drie keer meetrainen!

Over VC Tyfoon

VC Tyfoon is een volleybalclub met 4 herenteams, 2 damesteams, recreantenteams en veel jeugdteams. Je kan op verschillende niveaus instromen.

  • Heren 1 komt het komend seizoen uit in de 3de divisie.
  • Heren 2 komt uit in de promotieklasse
  • H3 en H4 spelen in de 2de klasse.
  • Dames 1 speelt in de 2de klasse en Dames 2 in de 3de klasse.
  • Voor de jeugd zijn er genoeg teams waar je bij kunt spelen

Dus kom bij de club voor zaal- én beachvollebal!
Voor meer info kun je mailen naar meetrainen@vctyfoon.nl

Kijk voor meer informatie ook op de website van VC Tyfoon.

Samenwerking!

Stichting beachpark Stadskanaal is in juni 2019 opgericht. De drie initiatiefnemers, Volleybalvereniging Tyfoon, Tennisvereniging Stadskanaal en Handbalvereniging Jahn II vormen samen het bestuur.

Met steun van de gemeente Stadskanaal, subsidies/fondsen en private investering hebben we kans gezien het Beachpark Stadskanaal in te richten.

Elk niveau en wanneer je wilt

Op het Beachpark kan iedereen op zijn of haar niveau bewegen en sport beoefenen. Dat kan in competitieverband, in- of buiten verenigingsverband, maar ook in nieuwe samenstellingen die gaandeweg kunnen ontstaan. Dat kan volgens vaste planningen maar ook op het moment dat je tijd en zin hebt met elkaar te gaan sporten. Wij zouden het mooi vinden wanneer op Beachpark Stadskanaal een nieuwe beachsport-community gaat ontstaan.

Kernwaarden

Als je onze kernwaarden sportiviteit, verbinding zoeken, plezier beleven, verantwoordelijkheid nemen, eigenaarschap tonen en duurzaam gebruik respecteert en accepteert ben je van harte welkom op het beachpark Stadskanaal.

Missie

Doel van de stichting is het beoefenen van beachsporten in de meest brede zin van het woord te stimuleren en te faciliteren. Alle doelgroepen moeten gebruik kunnen maken van het Beachpark. Te denken valt daarbij aan scholen in Stadskanaal, alle sport- en andere verenigingen, bedrijven en zeker ook individuele gebruikers en vriendenclubs. Samen met enkele vrijwilligers proberen we dit te faciliteren.